ElDirectori dona la benvinguda els col·lectius Uab The Hack i Joventut d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC)

Avui donem la benvinguda a dos col·lectius que fa poc es van inscriure a elDirectori de la UAB: UAB the Hack i Joventut d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC).

Uab the Hack es tracta d’un col·lectiu format per diversos estudiants de la UAB que s’organitzen amb la finalitat de realitzar Hackatons. Tradicionalment una Hackatons era un esdeveniment en el qual es reunia un conjunt de programadors amb l’objectiu de crear de forma col·laborativa nous software en un temps concret i sota un temari determinat.

El col·lectiu UAB the Hack pretén ampliar aquest concepte i destinar les Hackatons no únicament a experts o a gent que domini la informàtica sinó a tot aquell que tingui interés en la tecnologia, que vulgui passar una bona estona i crear quelcom interessant. Els participants s’organitzen en grups i a cadascú se li proposa diferents projectes i reptes.

Aquest any, l’organització de la Hackaton no ha estat possible fins ara, però el col·lectiu UAB The Hack té nous esdeveniments i activitats preparades per a la resta del curs. Estigueu atents i atentes a les seves xarxes socials! Facebook / Twitter / Instagram


El segon col·lectiu que presentem avui és Joventut d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC). Es tracta d’una organització formada per joves de diferents edats que tenen com a propòsit aconseguir que el jovent dels Països Catalans tingui una vida digna en una República lliure.

Les Joventuts d’Esquerra Republicana es defineixen com un partit republicà independentista, socialista, feminista i ecologista que vol representar al jovent del país per arribar a una societat lliure, justa i democràtica. Per tal d’assolir els seus objectius, la JERC organitza diferents xerrades, trobades i activitats dins la universitat i fora d’ella. Si vols estar al dia de tot el que organitzen, segueix-los a les seves xarxes socials. Facebook / Twitter / Instagram

 

 

Per a més informació sobre les activitats que realitzen aquests dos col·lectius, podeu entrar amb contacte amb ells a través del seu correu electrònic:

info@joventrepublica.cat

team@hackuab.com

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s