Taller de Henna

Primer taller de Henna obert a la comunitat

La decoració amb Henna és una tradició molt especial en molts països del món. Els símbols que es dibuixen en els tatuatges de henna tenen un significat i sovint s’utilitzen per a protegir del mal d’ull i la bruixeria, o per a invocar la fertilitat. Figures geomètriques així com patrons que representen plantes, flors, éssers humans i parts del cos com els ulls i les mans. Els dibuixos predominants solen ser flors que simbolitzen alegria i felicitat.

Et convidem a un taller per a aprendre l’art de la henna, perquè puguis dissenyar i aprendre a aplicar la henna. Durant el taller, aprendràs el ritual i la importància de la henna, podràs aprendre a dibuixar els símbols més predominants i el seu significat i ampliar el teu coneixement sobre les cultures que utilitzen la henna.

El taller va tenir lloc el 15 de desembre de 2022 a les 13:30 al Centre de Recursos per a Col·lectius.

Recull del Taller de Henna: una pràctica mil·lenària que ens segueix captivant

Vam co-organitzar amb UAB Antirracista (@antirracismouab) un taller teòric i pràctic sobre l’art de la Henna, una pràctica mil·lenària nascuda d’una planta anomenada Lawsonia inermis, i que té aquest aspecte tan meravellós.