T’agradaria iniciar-te a la Meditació?

Aquest dijous 28 de febrer de 2019 es presentarà el nou Espai de Meditació de la UAB amb una xerrada oberta a tothom per tal de fer una introducció a la meditació i a la seva pràctica. La xerrada introductòria en qüestió rep el nom de “Cultivant i dinamitzant la qualitat humana a través de la meditació” i es realitzarà a les 13.30 h a la Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats, que està situada a la primera planta de l’Edifici d’Autoservei de la Plaça Cívica.

El col·lectiu Espai de Meditació pretén oferir a tota la comunitat universitària –estudiants, professorat i PAS– una xerrada i pràctica d’introducció a la meditació, i també un espai setmanal de silenci, obert a tothom, per comunicar, compartir i nodrir aquesta pràctica.

La meditació és un patrimoni de la humanitat; és una pràctica mil·lenària present en totes les grans tradicions de saviesa. A través del silenciament, l’atenció plena i el despreniment de tot tipus d’imatges, paraules i pensaments, la meditació cultiva la qualitat humana, cada cop més necessària per sostenir la complexitat 
de les nostres vides en les societats dinàmiques i diverses d’avui dia.

Si t’agradaria saber-ne més i iniciar-te a la meditació, t’animem a venir a la xerrada introductòria del 28 de febrer a les 13:30 h a la Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats.
Per a més informació podeu contactar amb el col·lectiu Espai de Meditació a través del següent correu electrònic: meditacio@uab.cat

 

Espai de Meditació

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s