Espai Taller

El Centre de Recursos per a Col·lectius és l’espai del teixit associatiu de la UAB! El Centre de suport logístic, administratiu i que ofereix un ventall d’oportunitats molt divers perquè cadascú pugui dur a terme la seva activitat al campus. L’Espai Taller forma part del que ofereix el Centre, vols saber-ne més? Segueix llegint!


Què és l’Espai Taller?

L’Espai Taller del Centre de Recursos és un espai polivalent que està a disposició dels col·lectius perquè puguin realitzar-hi tota mena d’activitats. Aquestes poden ser obertes a la comunitat estudiantil o tancades al col·lectiu. És a dir, s’hi poden fer des de xerrades, tallers oberts, rebuda a nous membres del col·lectiu com reunions, pancartes o cartells, elaboració de material propi… L’espai en si també ofereix recursos per utilitzar com: material fungible i d’oficina, pintures i pinzells, vernissos, cordills i precintes, rotuladors…

En aquest espai hi ha dos recursos que poden ser de gran ajuda pels col·lectius: la màquina de xapes i l’espai per fer serigrafia (estampació de teixits per fer marxandatge).

Màquina de xapes

Per una banda, la màquina de xapes es pot reservar omplint el formulari usual de reserva de material. I per tal de saber com funciona en detall, podeu consultar la següent infografia de com fer xapes en 5 passos!

Espai de serigrafia

L’espai de serigrafia s’ha de reservar a través del següent formulari, i en el següent enllaç teniu tota la informació necessària per tal de saber de què es tracta i què heu de fer com a col·lectius. A més hem preparat un manual d’ús de la serigrafia on, amb molt detall, podeu saber com fer l’estampació de teixits i, a més, hem preparat una infografia bàsica de la serigrafia en 5 passos per aquelles que només necessitin refrescar la memòria.

Com el pots reservar?

L’Espai en si es pot utilitzar sempre per tal de fer servir tots els recursos que hem esmentat. Si es vol organitzar alguna activitat o taller en concret tan sols heu d’omplir el següent formulari de reserva de Sales i seleccionar l’Espai Taller!

Projecte: Cicle d’Activitats al Centre de Recursos

A més a més però, hem emprès un projecte propi del Centre de Recursos per dotar de contingut aquest espai! I és així que hem creat un cicle d’Activitats al Centre de Recursos!

El Cicle d’activitats al Centre de Recursos sorgeix a partir d’una renovació de l’espai de benvinguda. Per tal de dinamitzar-lo l’equip del Centre va decidir fer diverses activitats amb la col·laboració dels col·lectius. D’aquesta manera es dona una empenta als col·lectius per organitzar activitats per la comunitat ja que es realitza de manera conjunta.

És així que neix el Cicle d’activitats: tallers en formats diversos durant tot el curs.

La idea inicial és la de dotar de contingut l’espai amb una d’aquestes activitats cada mes o mes i mig, aproximadament, i en funció de les ganes dels col·lectius! Els que s’han fet/faran són els següents:

Taller de Reparació d’Electrodomèstics amb TECNO UAB
29 de novembre

Més informació aquí
Taller de Henna i te marroquí
amb UAB Antiracista
15 de desembre

Més informació aquí


Taller de primers auxilis a alta muntanya
amb el Club Alpí Universitari (CAU)
2 de febrer

Inscripció aquí

Per a realitzar un Taller o qualsevol dubte escriu-nos a:

suport.participacio@uab.cat