AEVA ha tret un nou e-book!

Bon dia a totes! Avui al blog us expliquem el nou e-book que ha fet l’Asociación Científica para la Evaluación y Medición de los Valores Humanos (AEVA) amb col·laboració amb l’UNESCO. 

L’any 2019 a la Universitat d’Alacant es va fer una reunió internacional de la University Twinning and Networking (UNITWIN) que és el programa de germanor i interconnexió d’universitats llançat per la UNESCO. Arran dels debats d’aquesta reunió internacional, va sorgir la idea de fer una obra col·laborativa publicada en format d’e-book que fos capaç d’aportar un granet de sorra a la investigació i transferència de coneixement pel que fa als conceptes de sexe i gènere. 

L’e-book, titulat com a “Resignificación en el ámbito de género; una apuesta por la información, comunicación y educación responsable” està dividit en 3 blocs. El primer està dedicat al marc conceptual interdisicplinari i al marc normatiu, on s’ofereixen diferents perspectives sobre el concepte de gènere i de gèneres. El bloc II està enfocat en les Relacions Públiques, Publicitat, Periodisme i Comunicació per tal d’analitzar el rol de la informació i la comunicació sobre la dona en processos de resignificació de gènere. Aquest bloc ens convida a reflexionar sobre els avenços aconseguits i els reptes que encara afrontem en la recerca d’una societat més inclusiva. El Bloc III està dedicat a la sororitat científica i, finalment, el quart bloc recull bones praxis i  emprenedoria.  

Si teniu ganes de llegir-lo, el podeu trobar aquí. 

Leave a Reply