Enquesta de satisfacció adreçada al Directori

Ja estem a punt de finalitzar el curs 2022-2023 i la Unitat de Dinamització Comunitària obre l’enquesta de satisfacció adreçada als col·lectius i associacions inscrites al Directori.

Imatge d’arxiu de La Comunitària edició primavera.

Hem compartit espais amb molts i moltes de vosaltres: al Centre de Recursos, a la Plaça Cívica, a l’Hotel d’Entitats o a l’Espai SiS (tot i que l’activitat de l’associacionisme de la UAB vagi molt més enllà d’aquests espais). En molts casos també hem col·laborat en la realització d’activitats, sigui per La Comunitària, com per a fires i activitats més específiques.

Alhora, aquest curs hem iniciat les formacions per al reconeixement de crèdits i ens hem format en resolució de conflictes dins les entitats, hem après a incorporar l’ApS dins l’activitat associativa i a posar en marxa un punt lila (entre altres!).

Per poder enfocar millor les nostres prioritats cap a l’assoliment de les necessitats del teixit associatiu el pròxim curs ens agradaria saber què opineu les entitats de la nostra tasca enguany.

Com valoreu els recursos posats a la vostra disposició, els espais disponibles, les formacions en què heu participat…?

Adjuntem a continuació l’enllaç a l’enquesta, que també haureu rebut per correu electrònic, per tal que tots els membres que puguin de cada entitat responguin aquestes i altres preguntes. Totes les persones que responguin rebran un petit obsequi. Gràcies pel temps!

Leave a Reply