Vols apuntar-te a la pròxima sortida del CAU? Next stop: Vall de Bésines (França)

Aquest cap de setmana del 2 i 3 de març es realitzarà el cicle de muntanya hivernal (CMH), organitzat pel Club Alpí Universitari (CAU). El cicle consta de dues sortides que tindran lloc a la Vall de Bésines (França).

El CAU, col·lectiu d’alpinisme que organitza trobades, excursions i activitats relacionades amb la muntanya, organitza una sortida de cap de setmana oberta a tothom, ideal per a totes aquelles persones que no realitzen muntanya en condicions hivernals de manera habitual (tot i que si ho feu, també sou convidades a venir i potser surt un pla alternatiu).

La sortida es realitzarà des de la UAB el dissabte dia 2 de març al Pàrquing del SAF, per anar fins a un punt proper a Mérens-les-Vals (Cerdanya Francesa). Des d’aquí es caminarà fins al refugi de Bésines. Seguidament, durant la tarda del mateix dissabte o el diumenge al matí, en funció de l’hora d’arribada, el cansament i /o la meteorologia es realitzaran tallers de progressió i descens amb grampons i piolet, autodetencions i recerca d’una persona colgada per una allau mitjançant arva.

Durant la resta de temps es contempla realitzar alguna excursió pels voltants del refugi o fer algun pic senzill de la zona, en funció de la motivació i energia del grup. Qualsevol canvi es comunicarà a totes les persones inscrites a través del e-mail.

Tot i tractar-se d’una sortida oberta a tothom, és necessari tenir una bona condició física i imprescindible disposar del següent material tècnic: piolet, grampons, raquetes i bastons (a valorar, es confirmarà la setmana que ve), casc, ulleres de sol (per la neu) i tot el material necessari per una sortida hivernal: sac, polaines, roba d’abric etc.

En cas de no tenir aquest material es recomana demanar-lo a algun conegut o llogar-lo. Com a suggerència us deixem les següents pàgines web: www.viaferrata.cat, http://lloguer.campbase.es/, http://ca.verticoutdoor.com/ o http://www.equipatb.com/

D’altra banda és imprescindible l’assistència a la sessió teòrica prèvia a la sortida, organitzada pel pròxim dijous 28 de febrer a les 19 h a la sala annexa de l’hotel d’entitats (En cas de no poder assistir per motius laborals o altres, podeu enviar un mail a clubalpi.uab@gmail.com, i es buscarà la solució).

Finalment si vols apuntar-te a la sortida cal emplenar el següent formulari:

INSCRIPCIÓ CICLE MUNTANYA HIVERNAL CAU

Per a qualsevol dubte o suggerència podeu entrar en contacte amb el Club Alpí Universitari a través del seu correu electrònic. I per a més informació podeu visitar les seves xarxes socials, en concret l’esdeveniment creat en el facebook del CAU.

 

Correu electrònic: clubalpi.uab@gmail.com
Facebook / Instagram 

Leave a Reply