Taller de primers auxilis a l’alta muntanya

El CAU arrenca l’any formant-se en primers auxilis a l’alta muntanya

Aquest cop hem programat en col·laboració amb el Club Alpí Universitari (CAU). Com vam publicar fa uns mesos, el Club Alpí Universiari (CAU) es tornava a posar en marxa.

Amb motiu d’incloure els col·lectius d’elDirectori dins la programació del Centre de Recursos, vam pensar que el CAU estaria motivat per co-organitzar una activitat amb nosaltres.

Així ha estat, i gràcies també a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), hem preparat un taller de primers auxilis a la muntanya per aquest febrer!

Usualment, els tallers d’aquest tipus solen incorporar continguts que tenen a veure amb accidents de muntanya, alimentació, hidratació i preparació física, serveis de rescat, supervivència… i més!

El taller es va impartir el passat 28 de febrer a les 13:00 al Centre de Recursos per a Col·lectius.

Per assistir ompliu el següent formulari: inscripció taller primers auxilis

ATENCIÓ: EL PROPER TALLER DE LA FEEC SERÀ EL 17/04. LES INSCRIPCIONS JA ESTAN TANCADES.

Recull del taller de Primers auxilis: els recursos per socórrer a l’alta muntanya

El primer taller de primers auxilis que vam organitzar al Centre de Recursos va ser una formació de 2h en què un tècnic de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) ens va explicar quins son els principis teòrics i pràctics que cal aplicar davant d’una situació d’accident.

Us volem oferir un recull d’informacions a partir dels tallers que hem co-organitzat amb el Club Alpí.

Les anirem penjant per aquí, estigueu atentes 😉

Un recull d’un embenat que faríem en cas de luxació. En aquest cas, utilitzant una bena de subjecció de tela i reutilitzable.