DINAMITZACIÓ COMUNITÀRIA

Benvingudes i benvinguts al Blog de elDirectori de la UAB. Aquesta pàgina té per objectiu donar a conèixer i difondre les activitats pròpiament organitzades pels col·lectius inscrits a elDirectori, de manera que sempre podreu trobar les notícies més destacades sobre els mateixos.

El blog s’inscriu dins la Unitat de Dinamització Comunitària, que té per objectiu fomentar la participació més enllà de les aules, afavorint el creixement i consolidació del teixit associatiu, així com donant suport a la representació estudiantil. A més a més, es desenvolupa una programació estable per tal dinamitzar la comunitat a través d’activitats que treballen per la internacionalització i la creació de xarxes.

Entenem la participació com un aprenentatge en si mateix, que facilita l’adquisició per part de l’estudiant d’una sèrie de competències transversals imprescindibles per a esdevenir un ciutadà actiu i implicat.

La Unitat de Dinamització Comunitària gestiona un seguit d’eines i recursos per tal d’enfortir l’associacionisme, els/les delegats/es de grup acadèmic, els consells d’estudiants, i els grups d’estudiants actius, i que d’aquesta manera, siguin ells mateixos qui organitzin les seves pròpies activitats i oferir-les a la comunitat.

Els equipaments: l’Hotel d’Entitats i el Centre de Recursos són els espais de gestió dels recursos per a la participació. La plaça Cívica és l’espai de referència per la dinamització del campus, un espai de trobada, de lleure, cultural, de participació, de solidaritat, de reivindicació….. Un espai públic a compartir i gaudir per la comunitat.

Leave a Reply