Vols col·laborar en la Dansa del Drac de l’Any Nou Xinès?

Ramen UAB i el Col·lectiu d’Estudiants Xinesos busquen voluntaris que vulguin col·laborar en la Dansa del Drac durant l’esdeveniment de benvinguda de l’Any Nou Xinès que es celebrarà el dia 12 de febrer a la Plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’Any Nou Xinès ja està a punt d’arribar i els membres de Ramen UAB i el Col·lectiu d’Estudiants Xinesos han volgut portar la tradició xinesa a la nostra universitat. Al llarg del dia es tenen organitzades diverses activitats pròpies d’aquesta celebració, i una d’elles és la Dansa del Drac, per la qual necessiten voluntaris.

La Dansa del Drac és una dansa tradicional, pròpia de la cultura xinesa que es realitza durant la celebració de l’Any Nou Xinès. El ball és realitzat per un equip de persones que manipulen la figura llarga i flexible d’un drac, simulant els moviments imaginaris d’aquest. El Drac es tracta d’un ésser que representa la saviesa, el poder i la riquesa. Existeix una creença popular que diu que aquesta dansa ajuda a allunyar els mals esperits i la mala sort.

Si estàs interessat a participar en aquesta activitat i tens disponibilitat horària per assajar aquesta dansa, inscriu-te a l’enllaç adjunt (Inscripció Dansa del Drac) o utilitzant el QR del cartell.

Per a més informació pots posar-te en contacte amb Ramen UAB a través de les següents dades de contacte:

Correu electrònic: ramenbuab@gmail.com

Web / Facebook / Twitter / Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s