Us presentem les 8 candidatures a la Coordinadora d’elDirectori

El pròxim 12 de febrer són les eleccions a la Coordinadora d’elDirectori, cada col.lectiu podrà votar fins a dues candidatures.

El passat 21 de gener es van convocar les eleccions a la Coordinadora d’elDirectori, l’òrgan de representació del teixit associatiu de la UAB i encarregat de ser l’altaveu de l’Assemblea d’elDirectori, ocupar els espais reservats pel teixit associatiu a la Comissió d’Avaluació dels Ajuts per a la participació de l’alumnat a la UAB, al Consell d’Estudiants de la UAB i a la Comissió d’Alumnat i d’Ocupabilitat, així com elaborar l’ordre del dia de les assemblees conjuntament amb la Unitat de Dinamització Comunitària i coordinar les relacions i el retorn de les accions de la Coordinadora a l’Assemblea.

Entre el 21 de gener i el 12 de febrer es desenvolupa el procés electoral. En una primera fase es van presentar les candidatures i es va formar la Mesa i la Junta Electoral (que és l’òrgan que ha validat les candidatures presentades). A partir del 4 de febrer, s’inicia la campanya electoral, que s’allargarà fins l’11 de febrer, un dia abans de les eleccions.

Les eleccions tindran lloc el dia 12 de febrer. Recordem que el punt de votació s’ubicarà al Centre de Recursos per a Col·lectius i estarà obert de 10.00h a 18.00h i que cada col·lectiu podrà votar fins a dos o dues candidats/tes. Els col·lectius hauran de delegar la facultat de votar en un dels seus membres (la Unitat de Dinamització Comunitària validarà que el votant sigui membre del col·lectiu en qüestió). Aquestes eleccions comptaran amb vuit candidatures avalades per cinc col·lectius diferents:

Com a part de la campanya electoral i perquè conegueu millor als candidats/es us deixem els vídeos en el qual ens expliquen qui són, de quin col·lectiu formen part i quins són els motius pels quals volen formar part de la Coordinadora d’elDirectori.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s