Els International Welcome Days (IWD) del segon semestre del curs 2018/2019 ja són aquí

Durant la setmana del 4 al 9 de febrer de 2019 tindran lloc els IWD del segon semestre del curs 2018/2019. Aquestes jornades van destinades a tots els estudiants internacionals que vénen a estudiar a la nostra universitat.

L’objectiu és donar la benvinguda als estudiants internacionals, mostrar la diversitat del nostre teixit associatiu, la programació cultural de la UAB, etc. Es desenvoluparan diverses activitats a càrrec de la Unitat de Dinamització ComunitàriaCultura En Viul’Observatori per a la Igualtat de la UABel Servei de Llengües – UAB Idiomes CampusErasmus Student Network UAB Barcelona – ESN UAB, que tenen com a finalitat donar a conèixer l’entorn i la comunitat universitària als i les estudiants internacionals.

Al llarg d’aquests dies es realitzaran diverses activitats, tallers i xerrades per a conèixer més a fons alguns col·lectius d’estudiants i les seves activitats, entre elles la Fira de Col·lectius i Serveis, a més d’un dinar internacional per a compartir menjars típics dels diferents llocs d’origen. És una bona oportunitat perquè els i les estudiants d’intercanvi puguin conèixer aquelles activitats de les quals podran gaudir durant la seva estança a la UAB, a part de conèixer gent nova i enriquir-se de l’intercanvi cultural amb els propis membres de la comunitat universitària de la UAB.

A continuació deixem el calendari d’activitats que es realitzaran al llarg de la setmana!

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s