Donem la Benvinguda al Col·lectiu d’Estudis Llatinoamericans de Barcelona (CELAB)

Avui donem la Benvinguda a elDirectori, el Col·lectiu d’Estudis Llatinoamericans de Barcelona (CELAB).

CELAB es tracta d’un grup d’investigadors fundat el gener de 2018 per l’interès d’un conjunt d’estudiants radicats a Llatinoamèrica, pertanyents a diverses àrees de coneixement. Neix amb l’objectiu de pensar, investigar i divulgar múltiples temàtiques d’estudi que ofereix Amèrica Llatina, tals com compartir i debatre els diversos contextos socials de Llatinoamèrica i la seva relació amb la resta del món.

Al llarg de l’any, CELAB ja té organitzades un conjunt d’activitats específiques obertes a tot el públic interessat. Properament es realitzarà el primer Cicle de Cinema Independent Llatinoamericà que esdevindrà del dia 12 de març al 16 d’abril a la Sala Cinema de la UAB. 

Aquesta activitat es proposa com un nou espai de circulació de pel·lícules llatinoamericanes realitzades de forma independent. Es busca donar a conèixer noves narratives i representacions sobre espais, personatges i històries explicades des de Llatinoamèrica. En el funcionament de les projeccions, després de l’exhibició, es realitzarà un espai de fòrum amb el públic, per tal d’integrar els espectadors en les reflexions de les pel·lícules.

A part d’aquesta activitat, ens esperen altres esdeveniments tals com la “I jornada anual de divulgació acadèmica relativa a l’espai llatinoamericà” i el Programa radial “Connexions Americanes” que es transmetrà per la UAB Ràdio. Us mantindrem informats!

 

Podeu trobar més informació sobre el col·lectiu en el següent enllaç: Colectivo de Estudios Latinoamericanos de Barcelona.


Hoy damos la Bienvenida a elDirectori, el Colectivo de Estudios Latinoamericanos de Barcelona (CELAB).

CELAB se trata de un grupo de investigadores fundado en enero de 2018 por el interés de un conjunto de estudiantes radicados en Latinoamérica, pertenecientes a varias áreas de conocimiento. Nace con el objetivo de pensar, investigar y divulgar múltiples temáticas de estudio que ofrece América Latina, tales como compartir y debatir los diversos contextos sociales de Latinoamérica y su relación con el resto del mundo.

A lo largo del año, CELAB ya tiene organizadas un conjunto de actividades específicas abiertas a todo el público interesado. Próximamente se realizará el primer Ciclo de Cine Independiente Latinoamericano que tendrá lugar del día 12 de marzo al 16 de abril en la Sala Cine de la UAB.

Esta actividad se propone como un nuevo espacio de circulación de películas latinoamericanas realizadas de forma independiente. Se busca dar a conocer novedosas narrativas y representaciones acerca de espacios, personajes e historias contadas desde Latinoamérica. En el funcionamiento de las proyecciones, se va a realizar luego la exhibición, un espacio de foro con el público, con el fin de integrar a los espectadores en las reflexiones de las películas.

A parte de esta actividad, nos esperan otros acontecimientos tales como la “I jornada anual de divulgación académica relativa al espacio Latinoamericano” y el Programa radial “Conexiones americanos” que se transmitirá por la UAB Radio. ¡Os mantendremos informados!

 

Podéis encontrar más información sobre el colectivo en el siguiente enlace: Colectivo de Estudios Latinoamericanos de Barcelona.

 

 

Colectivo de Estudios Latinoamericanos de Barcelona.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s