Centaures deixa petjada al campionat universitari de rugby

Durant els dies 6 i 8 d’aquest mes ha tingut lloc la segona jornada del campionat de Catalunya universitari de rugby celebrat a la Foixarda.

Les noies centaures van iniciar al dimarts dia 6 el torneig de categoria femenina amb una victòria contra les Llimaques de Lleida per 12-5. Aquest bon resultat els va servir per encarar amb força les Coques de la URL, finalitzant la primera part amb 0-10 en contra, però amb una segona part més intensa encaixant només 5 punts (0-15) contra un equip ben consolidat.

El següent encontre va ser a, b les de la UPC. Un partit força igualat que finalment es va decantar amb un 0-7 favorable a les de la Politècnica. En darrer lloc, amb dues baixes significants, les Centaures van  jugar l’últim partit contra la UB, ferm candidat al títol, encaixant una dura derrota, però no menys divertida per a l’afició en motiu de la desapareguda mascota LlamiLaLlama. Malgrat les derrotes, cal remarcar el bon joc de les Centaures que poc a poc millora i evoluciona i ens fa gaudir de bons moments de rugby. També volem donar el nostre suport cap a les dues jugadores, la Magaluf i la Menina/Arenita que no han acabat la jornada per lesió, molts ànims!

Un dia després del campional femení, l’equip masculí dels Centàures va acabar fent història al camp de la Foixarda. El darrer partit de la fase de grups contra els Aligots de Girona van perdre’l, la qual cosa els posicionava tercers en el grup. Això significava jugar quarts de final contra els segons de l’altre grup, la UVic, equip finalista l’any passat.

L’encontre contra els de Vic va començar amb 5-0 favorable als verds de la UAB, però es va acabar la mitja part en empat a cinc. La segona meitat, encara més dura es va tenyir de verd amb un joc mai vist a l’Autònoma: distribució del joc, fases consistents, placatges durs, etc. que ha decantat la balança amb un 22-5 favorable a Centaures, de manera que es classifiquen per a la 3a jornada a les semi-finals per primer cop per al masculí des que es va fundar Centaures el 2003!!

Al dia 6 de març es celebrarà la semifinal i final del campionat, estigueu ben atents al facebook dels Centàures.

#Centaures #CentauresRugby #JoVesteixoDeVerd #Cenatures #uab#universitatautonoma

 

Centaures

Leave a Reply