Les disfresses de l’Atelier són les protagonistes de la nova exposició del centre

Avui estrenem nova exposició fotogràfica al Centre de Recursos per a Col·lectius!

Durant els pròxims dies podreu veure en l’expositor del Centre de Recursos un recull de fotografies sobre el procés d’elaboració de disfresses que confecciona el col·lectiu Atelier en les seves activitats. Fins i tot, algunes de les disfresses semblen haver cobrat vida i les podreu veure vestint maniquins i decorant l’entrada del Centre.

L’Atelier de la UAB és un club de confecció de disfresses, vestits i manualitats adreçats a tots aquells interessats que vulguin endinsar-se en el món de les costures, aprendre, ensenyar o col·laborar amb el col·lectiu en les seves activitats i trobades. En aquesta exposició hi podem trobar fotos de les disfresses que van realitzar durant el passat taller al centre de Recursos sota la temàtica de “Superherois” i altres fotos de disfresses confeccionades en tallers passats. Apropeu-vos a donar un cop d’ull!

Si voleu participar en els propers tallers de l’Atelier o formar part del col·lectiu, estigueu atents al seu facebook o entreu en contacte amb ells via correu electrònic

 

 

Des de la Unitat de Dinamització oferim l’expositor del Centre de Recursos a tots aquells col·lectius d’elDirectori que vulguin fer una exposició fotogràfica amb materials propis. Aquestes exposicions tenen l’objectiu de donar visibilitat a la tasca diària dels col·lectius de la Universitat Autònoma de Barcelona, així com posar en valor la seva participació en la dinamització de la comunitat universitària. Si us interessa, podeu enviar un correu electrònic a suport.participacio@uab.cat.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s