A partir del 3 de juny, tots els col·lectius han d’actualitzar les seves dades

Hotel d'Entitats

El passat dimecres dia 22 de maig es va realitzar l’última assemblea d’elDirectori abans de finalitzar el curs 2018-2019. L’acte va tenir lloc a la Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats en horari de 14.00 h a 15.30 h. Des de la Unitat de Dinamització de la UAB, cada mes s’organitza una assemblea amb els col·lectius d’elDirectori amb l’objectiu de comentar i revisar els aspectes rellevants relacionats amb la participació del teixit associatiu. En aquesta última reunió del curs es van tractar quatre temes principals: El retorn i propostes del teixit associatiu sobre l’elaboració del IV Pla d’Igualtat, el Retorn del darrer Consell d’Estudiants de la UAB, les convocatòries de juny i es va donar informació sobre la fira d’entitats del mes de setembre.

Es va donar informació imporant sobre les convocatòries que s’obren durant el proper mes de juny (entre el 3 i el 28 de juny):

  • Actualització de dades + mapa de participació: els col·lectius inscrits a elDirectori han d’actualitzar les seves dades anualment per a comunicar els canvis que hagin pogut succeïr a l’entita i per manifestar que el col·lectiu continua actiu. Així, elDirectori es manté actualitzat i fidel a la participació associativa de la UAB. Així mateix, aprofitem el procés d’actualització per a recollir dades que ens permeten conèixer millor les característiques del teixit associatiu de la UAB.
  • Sol·licitud d’armaris de l’Hotel d’Entitats: S’informa que els col·lectius inscrits a elDirectori poden sol·licitar la cessió d’un armari a l’Hotel d’Entitats pel curs 2019/2020. L’adjudicació de l’ús dels armaris serà en funció del compliment de les condicions d’ús de les taquilles per a col·lectius de l’Hotel d’Entitats durant el curs 2018/2019, de l’ordre d’arribada de les sol·licituds, de les necessitats d’emmagatzematge dels col·lectius i de la trajectòria i consolidació del col·lectiu a la UAB. Així mateix, s’informa als col·lectius presents que prioritàriament, s’adjudicaran les taquilles a col·lectius que no en tinguin cap. En cas de no haver-hi suficients sol·licituds, els col·lectius que ja en tinguin, podran disposar d’una segona taquilla.

És important destacar que els col·lectius que no actualitzin les seves dades, seran considerats inactius i no s’inclouran a elDirectori del curs 2019/2020

 

Leave a Reply