Nova sessió informativa sobre voluntariats internacionals

 

L’Associació AIESEC organitza una sessió per a informar tota la comunitat dels seus programes de voluntariats i pràctiques internacionals, el proper dimecres 22 de maig a les 12h, a la Sala Annexa de la Sala d’Actes de la Facultat d’Economia i Empresa.

AIESEC és una organització global de joves que està present en més de 126 països i en unes 2400 universitats d’arreu del món. El seu principal objectiu és fomentar el lideratge i l’intercanvi entre els i les joves universitàries. La seva xarxa global de seus i d’universitats, permeten que l’entitat pugui més de 100.000 experiències de voluntariat o de pràctiques anualment.

A la Universitat Autònoma de Barcelona estan presents des de fa 25 anys i any rere any engresquen la comunitat universitària perquè participi als seus projectes de voluntariat arreu del món.

El proper dimecres 22 de maig explicaran com ho podeu fer per a participar dels programes de voluntariat o de pràctiques que ofereix l’associació. No perdeu l’oportunitat d’informar-vos i d’aprofitar el vostre estiu col·laborant en un projecte que reforci el vostre currículum i que alhora recolzi el desenvolupament de la comunitat local d’acollida.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s