Donem la benvinguda a el Directori els col·lectius: Armaggerol i l’Assamblea d’Antropologia de la UAB!

Recentment s’han inscrit a el Directori dos nous col·lectius que formaran part del teixit associatiu de la UAB. Un és Armaggerol i l’altre, l’Assemblea d’Antropologia de la UAB. Us donem la benvinguda!

Armaggerol és un col·lectiu format per diferents estudiants que organitzen i realitzen esdeveniments lúdics de rol en viu i softcombat a l’àrea de Barcelona. El passat mes de febrer es va fer el primer esdeveniment de cap de setmana com a col·lectiu, el qual va tenir molt d’èxit. Ara per ara ja s’està preparant el REV oficial anomenat Pandemoniuem 3.5. : In extremis. Veritas que es realitzarà els dies 13, 14 i 15 de setembre de 2019. El Pandemonium és un joc de rol social ambientat en el món i època actuals amb la peculiaritat de tenir unes regles i una ètica molt diferents de les que coneixem els humans. Els participants adopten el paper de criatures sobrenaturals com àngels, dimonis, vampirs, fades, bruixes, sirenes, entre d’altres, i realitzen tota mena d’activitats diferents i fora del normal. Per participar en aquest esdeveniment cal inscriure’s i fer un pagament, el qual és inferior si ets soci del col·lectiu. Els membres socis disposaran d’un carnet que els hi permet gaudir de tota mena de descomptes en les activitats i REV’s organitzats.

En el seu Facebook trobareu tota la informació pertinent a aquest esdeveniment. Per a més informació sobre el col·lectiu també podeu contactar amb ells a través de les següents dades:

Correu electrònic: armaggerol@gmail.com

Twitter / Instagram / Web


L’ Assemblea d’Antropologia de la UAB neix amb la finalitat de promoure l’antropologia entre la comunitat universitària i la resta de la societat, així com acompanyar als i les estudiants del Grau en Antropologia Social i Cultural en aquells aspectes relacionats amb el seguiment acadèmic i la seva inserció laboral. Es crea aquesta associació per organitzar xerrades i activitats, entre d’altres, per tractar temes d’interès que per falta de temps o altres factors, no es cobreixen dins el mateix grau.

Durant el mes d’abril s’està organitzant una de les primeres xerrades informatives per donar a conèixer el col·lectiu, els seus objectius i tractar temes interessants de la mà d’antropòlegs i professors rellevants dins l’àmbit de l’antropologia. Al llarg d’aquest mes s’anirà informant sobre aquest esdeveniment en les xares socials del col·lectiu. D’altra banda si voleu contactar amb ells, ho podeu fer a través de les següents dades:

Correu electrònic: assantropouab@gmail.com

Twitter / Instagram

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s