Els Centaures són els protagonistes de la nova exposició al Centre de Recursos per a Col·lectius

Periòdicament, l’aparador del Centre de Recursos per a Col·lectius va renovant la seva imatge i, aquesta vegada, l’equip de Rugbi de la UAB n’és el protagonista. L’objectiu d’aquestes exposicions és donar visibilitat a l’activitat diària dels col·lectius que formen part del teixit associatiu de la UAB. 

Des de principis de setmana, l’expositor del Centre de Recursos per a Col·lectius està decorat amb materials propis del col·lectiu de Rugbi, els Centaures. Si us hi acosteu, podreu veure com el nostre maniquí del Centre vesteix amb molt de goig una de les seves famoses samarretes fent honor a l’equip i com llueix el trofeu que van guanyar aquest any els Centaures com a primers classificats en el Campionat Universitari de Catalunya. A més, també hi podreu veure una de les pilotes de rugbi que utilitzen en els entrenaments i tot un seguit de fotografies dels partits, d’entre les quals hi ha instantànies del campionat universitari, dels oficials de l’any passat i fotografies d’altres partits amistosos que han deixat aquest gran recull d’alguns dels moments més rellevants per l’equip.

Els Centaures, com a col·lectiu, està format per gent que vol gaudir de l’experiència del rugbi universitari, dedicat tant a persones que ja coneixen aquest esport, com a principiants amb inquietud i ganes d’aprendre. Si encara no ets un Centaure i sents curiositat pel rugbi, pots participar en un dels seus entrenaments. L’equip entrena tots els dilluns i dimecres de 18:00 a 20:00 al camp exterior del SAF. Si ets abonat del SAF, l’entrada et sortirà gratuïta; d’altra banda, el primer cop s’hauran de pagar 5 €. També podeu posar-vos en contacte amb ells a través del correu electrònic (contacte.rugbi.uab@gmail.com) o a través de les seves xarxes socials on dia rere dia van anunciant els pròxims partits i esdeveniments.

Facebook / Twitter / Instagram / Youtube

 

Les exposicions al Centre de Recursos, a més de donar visibilitat als col·lectius, posen en valor la participació del teixit associatiu en la dinamització de la comunitat universitària. Si us interessa ser els pròxims a decorar l’aparador del Centre, podeu enviar un correu electrònic a suport.participacio@uab.cat.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s