Jornada de divulgació científica “Passat, present i futur de la Nanotecnologia”

Amb motiu de la Setmana de la Ciència i la celebració de l’any Feynman, el col·lectiu SCN2 (Societat Catalana de Nanociència i Nanotecnologia) organitza la jornada de divulgació científica “Passat, present i futur de la Nanotecnologia”, de 13.00 h a 15.00 h a la Facultat de Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona. 

La jornada organitzada per SCN2 forma part dels esdeveniments programats dins la Setmana de la Ciència i és una de les activitats commemoratives al 100è aniversari de Richard Feynman, famós físic americà que va tenir un paper molt rellevant dins el camp de la nanociència.

“Passat, present i futur de la Nanotecnologia” és una de les tres jornades que organitza SCN2 com a part dels nou dies de dimensió nano. Aquesta, en específic, tractarà l’evolució de la nanociència i la nanotecnologia, raó per la qual es titula “Passat, present i futur de la Nano”, i tindrà xerrades d’investigadors/es de diferents camps. La Eli Prats parlarà de l’ús, l’impacte i l’evolució del grafé (un dels principals materials i aplicacions nano) en implants neuronals, la Maria Guix ens parlarà de l’impacte i la visió nano a la biotecnologia respecte al bioprinting i als biosensors, i el Víctor Puntes ens donarà una imatge global de l’evolució de la nano a la societat i la figura del Feynman i la RRI.

Per finalitzar la jornada es farà una breu taula rodona per acabar de parlar sobre l’evolució i l’impacte de la perspectiva nano. En definitiva, durant la jornada veurem l’evolució nano en diversos camps i tractada des de diferents punts de vista.

Si estàs interessat/ada a assistir-hi, pots inscriure’t a través del següent web: https://bit.ly/2PfiKOU. Per a més informació podeu entrar en contacte amb SCN2:

Correu electrònic: info@scn2.cat

Web / Facebook / Twitter / Instagram

 

Us hi esperem a tots i a totes!!

SCN2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s