L’apocalipsi zombie torna a la UAB!

Un any més, Humans vs Zombies dona el seu tret de sortida a la Universitat Autònoma de Barcelona amb l’inici de curs.

El joc de rol Humans vs Zombies torna un cop més a la UAB i, per això, s’ha organitzat un cicle de xerrades informatives a l’Hotel d’Entitats durant els dies 25 i 26 de setembre, on les persones interessades a participar-hi podran aprendre a jugar i resoldre els seus dubtes.

Fa més d’una dècada que Humans vs Zombies funciona a la Universitat i té un plantejament senzill: et trobes a una apocalipsi i hi ha una persona infectada, així que has d’intentar defensar-te i escapar. Si et contagies, et transformes en zombie i hauràs d’intentar menjar tants humans com puguis.

Els morts i els vius es diferencien els uns dels altres gràcies a unes bandes vermelles que els humans porten lligades al braç i els zombies al cap o al coll. A més, els supervivents poden fer servir objectes com boles de paper, xurros de piscina o armes de softcombat, sempre que els moderadors les aprovin.

Si estàs interessat o interessada a participar en aquesta edició d’Humans vs Zombies, pots inscriure’t emplenant un formulari. També pots descarregar-te la Normativa del joc d’Humans contra Zombies i el Protocol d’actuació en cas d’agressions.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s