Torna “Humans contra Zombies” al Campus de la UAB

Demà, 2 d’octubre, comença la XIII edició del joc de rol Humans vs Zombies a la Universitat Autònoma de Barcelona. 

Durant gairebé un mes, més de 200 estudiants participaran al joc de rol Humans vs Zombies. El plantejament és senzill, tothom comença sent humà o humana excepte un dels participants que és el Zombie Inicial, qui s’encarregarà de propagar la infecció entre la resta d’humans. En el cas de ser humà, hauràs de defensar-te dels atacs dels “no morts”, i si ets un zombie, hauràs de menjar tants humans com puguis.

Fa més de 10 anys que es va jugar per primer cop a Humans vs Zombies a la UAB, i cadascuna de les edicions organitzades ha estat un èxit de participació.

El tret de sortida del joc és demà 2 d’octubre a les 13h. Tots els participants inscrits hauran de presentar-se a l’Hotel d’Entitats (primera planta del bar de la Plaça Cívica) amb la seva bandana. A partir d’aquest moment, els organitzadors tornaran a explicar la normativa del joc (espais autoritzats, armes, etc.) als participants i es donarà oficialment per començada la XIII edició d’Humans contra Zombies a la UAB.

Descarregueu-vos la Normativa de la XIII edició d’Humans contra Zombies i el Protocol d’actuació en cas d’agressions. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s