CRUAB amfitrions de la FRAC

la FRAC o Fira de Rol d’arreu de Catalunya ha estat l’esdeveniment que CRUAB va organitzar divendres i dissabte passat a la Plaça Cívica de la UAB. seguiu llegint si no us en voleu perdre cap detall

La Fira de Rol d’arreu de Catalunya va ser una fira on participaven diferents entitats com el Club de Rol Alastor de Sant Celoni, CROM (Club de Rol d’Olesa de Montserrat), El Dado dorado (Asociación de juegos de mesa de Viladecans), Fabulae (Comunitat de rol en viu de diferents parts de la península), KROM (Club de Rol de Montcada i Reixach), Jugger Barcelona, La pedra Nanorion, La Pífia, Club Ludo UB, La Marca de Egara, Resistència Lúdica, Saints Niggurath i Stronghold ALC. Com veieu un munt d’entitats participants d’aquesta fira!

Durant aquesta jornada els més de 170 participants van poder gaudir d’una varietat de jocs de rol en viu, jocs de taula, activitats com el Llop al cinema de la UAB, xerrades, softcombat… mooooltes activitats! A continuació us deixem un petit recull de vídeos de la fira perquè pugueu conèixer com va ser!

Els membres del CRUAB valoren molt positivament la fira! Si no us voleu perdre res del que fan estigueu atents perquè pròximament seran les Nits Lúdiques del CRUAB! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s