La Survival d’abril d’HvZ

Després de la segona edició de la Comunitària a la primavera, els membres del col·lectiu Humans contra Zombies van organitzar una nova Survival nocturna al campus de la UAB.

Per les persones que no estigueu endinsades en el món d’HvZ, una survival és un joc de rol en viu on hi ha dos equips els d’humans i els zombies. Els jugadors amb un rol d’humans han d’evitar a tota costa que els zombies els atrapin. Els zombies, es clar, han d’aconseguir menjar-se tots els humans! I com ho fan? Doncs ben senzill, han d’evitar ser colpejats per les armes temibles que porten els humans; de ben segur que us sonaran: els xurros de piscina. Aquests, quan toquen a un zombie, fan que es quedin “stun”, és a dir, aturats durant 10 segons.

Aquesta survival que es va fer el passat divendres 21 d’abril va ser una edició d’una survival noctura. És a dir una nit de supervivència a un apocalipsi zombie que va durar des de les 23:30 a les 06h de la matinada.

En aquesta van participar-hi unes 200 persones i es va dividir en quatre rondes diferents en les quals s’anaven desbloquejant part del lore (la història) de la survival. Aquesta edició anava sobre sirenes, calamars i científics que volien estudiar-los. En cada una d’aquestes rondes, a part de gaudir de diverses dinàmiques dutes a terme, els jugadors també podien aconseguir diferents recompenses per als seus equips.

Durant tota la nit, van poder gaudir de batalles, descansos, col·laboracions amb altres persones del mateix equip, traicions per la pròpia supervivència, etc. Finalment, la victòria se la van endur els humans, que van poder esquivar els zombies en una última batalla súper emocionant que va acabar a la Plaça Acadèmica davant de Rectorat.

Special mention: a la bona organització d’HvZ per aquesta survival i fer-la l’espai més segur possible disposant d’un Punt Lila contra agressions masclistes, LGBTIQ+fòbiques i racistes.

Gràcies HvZ per tant!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s