El 20 d’abril, la Comunitària a mil!

El proper dijous 20 d’abril tornem a celebrar la segona edició d’aquest curs de La Comunitària UAB! Aquest cop amb aires de primavera i Sant Jordi!

Què us hi podreu trobar? Quines activitats es duran a terme? En quin horari es farà? Us ho responem a continuació!

La segona edició de La Comunitària es durà a terme en el mateix horari que l’anterior. De 12 a 16h podrem gaudir d’un munt d’activitats i propostes arreu del campus de la universitat.

Aquesta celebració es durà a terme en diferents espais i aquests seran: la plaça de l’Hemeroteca, el Centre de Recursos, l’espai Sis, la Plaça Cívica, l’Hotel d’Entitats i la Sala Annexa. També podrem gaudir d’algunes activitats itinerants per tot el campus!

Centre de Recursos Gaming Zone 12-16h

El Centre de Recursos es transformarà en un espai de Gaming de la mà del col·lectiu Gamers UAB on podràs jugar a Mario Kart, Super Smash Bros, Just Dance i Wii Sports.

Hotel d’Entitats 12-16h

Bingo de jocs de taula, juga a diferents jocs ràpids de cartes i de taula de la mà del col·lectiu CRUAB (Club de Rol de la UAB).

Sala Annexa de l’Hotel d’Entiats 12-13h

Presentació de la Asociació AEVA i Seminari sobre evaluació i medició de valors humans, socials i educatius a la publicitat audiovisual.

Espai Sis (eix Central) 13h

Random Play Dance, balla les cançons més conegudes de Kpop amb el col·lectiu Korean Club.

Activitats Itinerants

12h a 16hCursa d’orientació del Club Alpí. Poseu a prova la vostra orientació al Campus de la mà del CAU mitjançant dos itineraris, un curt i un més llarg en funció de les vostres preferències.

13h a 15h Joc de pistes d’HvZ. Humans contra Zombies organitza un joc de pistes amb l’objectiu de comprendre la dinàmica d’HvZ. L’inici serà a l’estand d’HvZ de la Fira.

Plaça de l’Hemeroteca Fira d’Entitats 12 – 16h

A la Fira d’Entitats hi podreu trobar els següents col·lectius amb la seva paradeta:

AIESEC
Associació EL MUSELL
Astro UAB
A l’estand d’Astro UAB es podrà gaudir d’una observació solar a través de telescopis i instruments astronòmics de l’associació. També hi haurà una exposició d’astrofotografia, divulgació científica i sortejos.
Banc del Temps UAB
Col·lectiu IRIS LGBTI+
Col·lectiu de Joves Comunistes
CRUAB
A l’estand del Club de Rol de la UAB podràs demostrar tot el que saps sobre l’oci alternatiu responent a les preguntes del Quiz de CRUAB.
Club Alpí Universitari
ESN UAB
A l’estand d’Erasmus Student Network podreu intercanviar llibres en diferents idiomes.
FNEC UAB
Front d’Estudiants
Grup d’Argumentació i Debat
Front d’Estudiants
Joventut Comunista
Korean Club
Raikantopiini Club
A l’estand de Raikantopiini podràs participar de la Bendició del Buda, provar de resoldre endevinalles en tailandès i demostrar tot el que saps sobre sèries LGTBI Tailandeses.
UAB Antiracista
A l’estand d’UABAntirracista hi haurà Henna, pastes i té marroquí, i podreu participar del Joc “No sóc racista, però…Trencant mites”.
UAB Gats Campus
S’ha Acabat – Joves en defensa de la Constitució
Tecno UAB
A l’estand de Tecno UAB podreu provar el funcionament de la màquina arcade que han construït els membres del col·lectiu.
Wearedavinci

En paral·lel a la Fira d’Entitats, els col·lectius d’elDirectori han organitzat diverses activitats que podeu consultar en el següent enllaç.

Us esperem a totes i tots el 20 d’abril! No t’ho perdis!

1681992000

  días

  horas  minutos  segundos

hasta

La Comunitària UAB

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s