Aparador de Gats Campus

Gats Campus enceten l’Aparador d’aquest 2023! Amb una exposició fotogràfica sobre la seva tasca on ens mostren el seu amor incondicional pels gats.

Aquesta mostra fotogràfica de l’associació Gats Campus va enfocada en el rescat i l’adopció de cadells i gats. En aquestes 4 fotografies ens presenten la situació de 3 cadells que van estar rescatats al campus de la universitat, i un cartell remarcant la importància de rescatar els cadells que en son els més vulnerables.

L’aparador estrena nou format permanent. Aquesta estructura d’exposició va ser creada a l‘Open Labs de la UAB a la Facultat d’Enginyeria, a partir de materials ja existents al Centre de Recursos, reutilitzant i així donant-los una nova vida. Encoratgem a la gent que vulgui dur a terme els seus projectes a utilitzar el recurs de l’OpenLabs que ens ofereix la universitat, seguint-ne la seva filosofia.

Us convidem a donar suport a aquesta associació! I volem recordar-vos que tenen un munt de marxandatge disponible!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s