Una de les primeres activitats d’IRIS LGBT+

Diu la llegenda i , podem constatar que, Marc Aureli (214-270DC), va ser un emperador de molt renom de l’Antiga Roma. Els emperadors romans, amb ànsies de fer créixer les seves forces armades i el seu imperi, dedicaven molts esforços i lleis al seu exèrcit. Durant el seu regnat, va constatar una llei on s’especificava que estava totalment prohibit que els soldats del seu exèrcit establissin matrimoni. És així que l’emperador creia que un guerrer que no tingués cap llaç familiar, podria ser més valent i tindria menys por a arriscar la seva vida.

Es diu, que un bisbe anomenat Valentí, que proclamava que creia en l’amor, va seguir celebrant enllaços matrimonials entre militars, sense respectar el decret imperial que havia imposat Marc Aureli.

Des d’aquell passat moment els 14 de febrer, en motiu de la mort del bisbe, celebrem el dia de les persones Enamorades o Sant Valentí. I el passat 14 de febrer, coincidint amb la data, el col·lectiu Iris LGBT va organitzar el primer…

San Vermutín!

L’amor s’ha de respectar estimant també la diversitat, i bé que es pot estimar de maneres molt diverses, i a persones diverses també!

I qui millor per celebrar aquest dia i ensenyar a la universitat sencera a estimar i passar-s’ho bé que IRIS UAB? A la seva manera van organitzar un bingo musical i un speed-dating, a més de vendre begudes i menjar.

Us deixem algunes fotos, i una playlist del club, perquè quedi constància d’aquest Sant Vermutín taaaaan especial.

Us convidem també a seguir a Iris UAB a les xarxes si encara no ho feu!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s