Reincorporació a ElDirectori de JCC!

Si que és ben cert que la UAB, i a més el teixit associatiu, és ben divers: no podia faltar un altre col·lectiu comunista!

En aquest cas, les joventuts del partit Comunistes de Catalunya Joventut Comunista de Catalunya– arrenquen l’any amb força i comencen temporada a la UAB. Ja havien estat inscrits anteriorment a ElDirectori de col·lectius, i aquest curs si re-incorporen amb la intenció de posar el peu a la universitat i presentar un projecte del col·lectiu: la revista Maig. JCC recolliran el fil de AEP (Assemblea d’Estudiants Progressistes) fins al moment i intentaran ampliar la seva capacitat d’incidència al campus.

Som joventut revolucionària, entenem que el socialisme i el comunisme són la via per arribar a construir una societat d’homes i dones lliures i iguals. Som joves que sabem que sols no podrem res, i per aquest motiu ens organitzem i ho fem per construir un projecte de país basat en l’eliminació de les desigualtats, en la solidaritat entre tots els pobles i sota la premissa que tots els éssers humans mereixem viure amb dignitat.

Joventut comunista de catalunya

Aquest any venen preparats i volen presentar el seu nou projecte: la Revista Maig.

Aquesta revista neix per a ajudar a donar respostes intel·lectuals i pràctiques als problemes que pateix la joventut proletària. És així on en aquesta revista el col·lectiu on publica articles diversos sobre temes socials i econòmics actuals.

Podeu revisar el Twitter o bé l’Instagram de la revista.

 

Per acabar, us deixem amb el seu primer vídeo de campanya!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s