Has fet Erasmus i vols acompanyar altres estudiants en el procés?

Inscriu-te com a persona voluntària a ESN escrivint a unete@esnuab.org

ESN (Erasmus Student Network) son una entitat sense ànim de lucre d’àmbit internacional que s’encarrega de la dinamització d’activitats amb estudiants d’Erasmus (tot i que ho fan tant dins com fora del programa d’Erasmus+).

Amb el seu lema, students helping students, promouen l’organització d’esdeveniments lúdics i culturals allà on tenen presència. Aquestes activitats tenen lloc gràcies a la col·laboració dels i les voluntàries de l’associació, que s’encarreguen de la planificació, la logística, i la comunicació de les activitats, entre d’altres.

De ben segur que trobes alguna tasca a fer dins ESN UAB. Com se sol dir: el més important son les ganes!

Feu una ullada a les seves xarxes socials per a curiosejar què han estat tramant aquests últims mesos. Entre els karaokes, visites a museus i les festes de nit a clubs de Barcelona també hi trobareu alguna excursió a Montserrat i potser un viatge a Andalusia recentment 😛

Recordeu que podreu trobar les oficines d’ESN al Centre de Recursos per a Col·lectius, en l’horari que estableixen al seu Instagram.

L’horari actual és:

  • Dimarts: 17 h – 19 h
  • Dijous: 11 h – 13 h

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s