Coneixeu Comi Festes Medicina?

Abans de les vacances vam trobar-nos amb un parell de membres del col·lectiu, la Maria i la Sílvia, per conèixer millor qui son i què fan! Vam fer-los una entrevista per saber-ho tot sobre el col·lectiu, compartir-ho amb vosaltres i que no se us passi res! 😉

Vosaltres des de quan formeu part de Comi Festes?

Des d’aquest any perquè som una entitat que cada any renova els seus membres. Sempre som estudiants de segon curs.

Des de quan existeix Comi Festes?

No en tenim constància. La primera publicació d’Instagram és de 2018 però segur que existia abans. El problema és que és difícil trobar estudiants que ja han sortit de la Facultat, que ja fan el MIR.

Actuals membres de Comi Festes Medicina

I què feu dins el col·lectiu?

La filosofia de Comi Festes és fer de la carrera de Medicina un lloc més agradable, més familiar, on tothom se senti company de tothom, els de primer amb els de segon, perquè som molta gent. Busquem crear un entorn de companyerisme perquè l’estudi sigui més amè.

Per què sou les estudiants de 2n curs les que organitzeu?

Realment organitzem les estudiants de segon perquè, a banda de les de primer curs, som les últimes que seguim fent classes a la UAB. A tercer ja te’n vas cap a l’hospital. A l’hospital també es fan coses semblants però sense una “comissió” com a tal.

Què feu a part de la festa, pròpiament dita?

Estem organitzant una jornada cultural d’esports, les novatades… Bé, al final sí que és festa però… Millor les anomenem “setmana d’iniciació” hahaha.

També tenim les colònies.

Cal dir que cada any es fa el que els organitzadors proposen fer. Per exemple, aquest curs estem intentant fer més activitats culturals. Fa poc vam fer cagar el Tió 😉

Ara també estem fent samarretes i dessuadores. Ah, i ens agradaria fer més activitats relacionades amb la medicina, temes més clínics. Però és difícil compaginar tota l’activitat del col·lectiu amb la vida acadèmica i personal.

Em sona que abans tenieu una relació amb la Facultat una mica, diguem, ambivalent… jeje. Què tal us hi porteu ara?

(Riures) Ara creiem que bé. És el primer any que som entitat de la UAB. Ho hem fet precisament perquè la Facultat ens prengui més seriosament, i que valori la nostra tasca en la dinamització dels estudiants.

Per últim, com a dada anecdòtica, què és el que sona més a les vostres festes?

Definitivament molt reggaeton. També algun tema així “remember”. Crec que aquest una de les nostres cançons més sonades és “Volcans”, perquè hi ha molta gent de fora. La posem a cada festa i la gent es torna boja, es fan olles, saltem… És molt divertit.

Si algun dia vens a les cervesades ho veuràs!

No us oblideu de seguir Comi Festes a les seves xarxes socials!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s