Aquest dijous mereix un post!

El passat dijous 15 de desembre va ser un dia força festiu, i volíem fer un repàs del que va passar gràcies a la participació, concretament, de tres col·lectius de la UAB.

La colla castellera de la UAB va celebrar la seva última diada del 2022 des de primera hora del dia. Varen fer passaclasses amb els grallers i tota la colla per animar la comunitat universitària a veure els castells. Entre les colles que van ser amb Ganàpies es troben els Marracos (Zona Universitària, Barcelona), els Bergants (Terrassa), Penjats del Campus (Manresa) i Arreplegats (Lleida).

Vam co-organitzar amb UAB Antirracista (@antirracismouab) un taller teòric i pràctic sobre l’art de la Henna, una pràctica mil·lenària nascuda d’una planta anomenada Lawsonia inermis, i que té aquest aspecte tan meravellós.

L’Hortet de la UAB va fer una paradeta nadalenca on van passar el matí a la Cívica venent Caga Tions que havien elaborat artesanalment, a partir de troncs caiguts que obtenen del bosc on es troben. Ens expliquen que no els va quedar cap Tió per vendre!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s