Noves incorporacions a elDirectori

El teixit associatiu de la UAB s’amplia: 7 nous col·lectius

Fa 4 mesos (qui ho diria) començàvem el curs 2022-2023 amb 61 col·lectius inscrits al Directori d’Entitats de la UAB. Arrencar el curs sempre vol dir tornar-nos a trobar i construir altres projectes, idees, necessitats, lluites, activitats lúdiques i de reflexió… Això implica que els estudiants s’organitzin en format de col·lectius i associacions per tal de tenir les coses més fàcils i poder utilitzar els recursos que ofereix Dinamització comunitària.

7 nous col·lectius que ens tenen a l’expectativa d’un munt d’activitats, xerrades, tallers que aniran realitzant durant tot el curs. En aquest post us en fem cinc cèntims perquè els conegueu a tots!

AEVA – Asociación para la Evaluación y mediación de los valores humanos

 Associació que busca dotar a la societat d’eines científiques per poder medir i avaluar la precisió la comunicació dels valors humans, promoure activitats pel desenvolupament de valors socials, educatius i revertir la crisi de valors que atravessa la societat actual.

Horitzó Socialista

Òrgan de difusió i reflexió format per joves comunistes dels Països Catalans. Neixen amb la voluntat de ser un espai d’elaboració teòrica i de defensa de les tesis d’un Moviment Socialista encara en construcció, encara en potència, que creix i s’articula a cada instant.

IRIS LGBT+

Associació de persones que formen part del col·lectiu LGBT+ a la UAB. Amb l’objectiu de crear comunitat, ser un espai de reivindicacIó i informació i festivitat.

Joves Ecosocialistes

Espai polític que agrupa la gent jove ecologista, feminista, catalanista i d’esquerres. Formen part d’altres organitzacions polítiques com els Young European Greens i també de Catalunya en Comú.

Juventud Marxista-Leninista (Reconstrucción Comunista)

La JML (RC) son les joventuts del Partit Marxista-Leninista (Reconstrucción Comunista), creat l’any 2009, i que construeix Frente Obrero com a front de masses l’any 2018. Les joventuts del Frente Obrero es constitueixen com a Estudiantes en Lucha en l’àmbit estudiantil.

Sapere Aude

Sapere Aude és un col·lectiu d’estudiants del grau de filosofia que tenen la voluntat de generar un espai que serveixi per a dinamitzar debats filosòfics, alhora que els permeti fer simposis i seminaris per a aprofundir en qüestions que no es desenvolupen suficient en el grau, o que desperten més interès per part de l’estudiantat.

A més, estan treballant en la seva pròpia revista, Tabula Rasa, que naixerà primer en format blog, però que els agradaria distribuir en paper.

Varen engegar motors amb una presentació el divendres 11 de novembre a la Facultat de Filosofia i Lletres!

El col·lectiu és tan recent que encara no disposa de logo ni xarxes socials, però anirem sentint sobre elles!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s