La veu de Les Torres: Viu els escacs, la flipada de la UAB – Les Torres UAB

Aquesta entrada ha estat escrita per membres del col·lectiu Les Torres UAB. Si sou d’un altre col·lectiu i també voleu escriure amb nosaltres aviseu-nos per suport.participacio@uab.cat!

Durant el I Torneig de la Comunitària de la UAB ens cridà l’atenció un comentari d’una noia dient: “aquest joc és una flipada de l’hòstia”.

És així, els Escacs son un joc complex, però alhora una eina fantàstica per connectar persones. Així que us animem a participar i a aportar idees, som tot orelles.


Som les Torres de la UAB, la secció d’escacs de la nostra universitat, des del 2019 els escacs han jugat un paper important al campus. S’han anat fent trobades periòdiques i torneigs. Així com adquirit material: 20 jocs de peces, uns escacs gegants i dues taules amb escaquers incorporats…
Acabem de canviar de junta i volem seguir apropant els escacs als universitaris i universitàries. El nostre objectiu és fer aquesta flipada encara més gran. Tenim moltes idees que us anirem transmetent. Així que us instem a seguir-nos a les xarxes!

I també a unir-vos al nostre canal de difusió de Whatsapp!

La nostra primera proposta és consolidar el que ja s’ha anat fent aquest anys. Per tant, seguirem amb les trobades setmanals, cada dimecres de 12.30 h-14.30 h a l’Espai Sis a l’Eix Central. En cas de pluja o quan faci més fred a la sala d’estudis de la Plaça Cívica (darrere del bar).


Finalment, volem compartir amb vosaltres l’exitàs del I Torneig de la Comunitària de la UAB: Eduard Domínguez i Víctor García van tenir un frec a frec digne d’admirar on empatats a puntuació, l’Eduard, amb experiència en campionats nacionals, s’imposà pel desempat.

Volem agrair la gran acollida amb 26 participants i les nombroses persones que s’acostaren als escacs gegants, als taulers lliures o simplement a mirar. Perquè sí, el combo d’escacs i vosaltres és una flipada.
Viu la UAB
Viu Torres UAB
Viu la flipada

Per veure els resultats del I Torneig de la Comunitària de la UAB feu click al següent enllaç.

Un grupo de personas sentadas en una mesa de madera

Descripción generada automáticamente Un grupo de personas de pie

Descripción generada automáticamente con confianza baja

Curiosos jugant amistoses Participants als escacs gegants

Jugadors Federats

1r Eduard Domínguez 2n Víctor García 3r Dilme Teo

Jugadors no federats

1r Iman Faraji 2n Roger Feliu 3r Pablo Tikas

Tensió a flor de pell durant el torneig

Passió pels escacs gegants a l’Espai Sis (Eix Central)

Leave a Reply