Primera edició de la Comunitària, superada!

El passat 5 de novembre vam celebrar la primera edició de La Comunitària, us en fem cinc cèntims audiovisuals.

La Comunitària ha tingut una mica de tot: festa, fira i menjar. Tot gràcies a a xarxa de serveis i persones que ho fan possible.

Ha estat un esdeveniment per a celebrar-nos com a Universitat, sortint a la Plaça Cívica, i omplint de vida espais que ja en tenen en el dia a dia del campus, com l’Eix Central.

Si no hi vau ser, aquí podeu trobar un breu resum del que es va poder fer i veure el dia 5 d’octubre a la UAB.

Vau fer zumba al SAF? Vau escoltar a Meconio o al Cor de la UAB? Vau menjar la paella del Bar?

Però el més important de tot per nosaltres… vau conèixer millor el teixit associatiu de la UAB? 😉

Els col·lectius i entitats del Directori van estar especialment presents a la Fira d’Entitats, al davant de la Hemeroteca. No podien faltar els stands dels col·lectius, els castells o l’aquelarre de la Xaranga, entre d’altres moltes coses que només ens queda que mostrar en captures que el súper equip de fotògrafs de Dinamització va fer d’aquell dia. Alguns col·lectius van moure’s també per l’Espai SiS, a l’Eix Central. Allà s’hi va poder jugar a escacs o ballar al Random Play Dance del Korean Club, entre d’altres coses.

Fira d’Entitats

A l’espai de la Fira d’Entitats vam poder gaudir de més de 40 paradetes de col·lectius i serveis de la UAB. Les estudiants van poder passejar i conèixer els col·lectius.

Centre de Recursos – Zona Gamer

Just Dance
Smash Bros

El Centre de Recursos, amb la col·laboració de Gamers UAB, va esdevenir una zona gaming. Consistia en un format de partides ràpides de 10/15minuts on la gent que hi participava, es podia endur una de les samarretes corporatives de La Comunitària UAB.

Hotel d’Entitats – Jocs de taula i Rol en viu de CRUAB

L’espai de l’Hotel d’Entitats també va estar ocupat per un col·lectiu: com no, del CRUAB, que ja en son els seus habituals usuaris! El col·lectiu a banda de fer un rol en viu pel campus de la UAB, a l’hotel tenien preparat un bingo de jocs de taula!

Hotel d’Entitats durant la Comunitària

Espai Sis – Survival d’HvZ, Torneig d’escacs, Random play Dance i joc de bàdminton

L’Espai Sis va ser un dels forts protagonistes de La Comunitària acollint activitats súper diverses i de molts col·lectius! Humans contra Zombies, Les Torres de la UAB, Korean Club i Club Bàdminton Bellaterra van ser-ne els protagonistes 🙂

Plaça de la Hemeroteca – Ganàies i Swing UAB

L’Espai Sis no va parar de deixar-nos meravellats per cada activitat que s’hi va dur a terme! Ganàpies com sempre ens van posar la pell de gallina amb els pilars ❤ Tot seguit Swing UAB va fer una jam session de swing que no parava de desprendre una energia brutal i molt bon rotllo i dansa!

Swing UAB
Ganàpies

Per seguir estant atents a les properes edicions de La comunitària us convidem a seguir-ne les xarxes socials! Tan l’instagram com la pàgina web! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s