Es busquen jugadors/es d’escacs!

Els escacs són i seran un esport de referència pel que fa a l’estratègia, rapidesa, agilitat mental i creativitat. Les Torres de la UAB son la referència dels escacs a la universitat i comencen el curs preparant-se per l’any. Si esteu interessades, omplint el aquest formulari del QR podeu deixar les vostres dades. Però a continuació us oferim més informació en aquest post! 😉

Cartell amb el QR del formulari

Per aquelles que no conegueu el col·lectiu, són un grup d’estudiants que comparteixen una afició: els escacs. Es reuneixen setmanalment per tal de fer partides, millorar la tècnica, aprendre jugades noves, compartir coneixements… Moltes coses com podeu veure! A més, organitzen tornejos i partides a nivell de facultat o fins i tot del campus de la UAB sencer! Formant part de les Torres de la UAB podreu agafar les rendes del col·lectiu organitzant activitats molt diverses que tingueu ganes de dur a terme.

Aquí teniu un petit recull de fotografies de les Torres de la UAB en diverses activitats!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s