Última setmana per actualitzar les dades dels col·lectius i sol·licitar armariet a l’Hotel d’Entitats

S’acaba el juny i abans de les vacances la Unitat de Dinamització Comunitària actualitza les dades de participació d’aquest curs i renova les del curs vinent. Per això us demanem que respongueu un únic formulari en el que ens ajudareu a omplir el mapa de participació, i a través del qual renovareu també les dades del vostre col·lectiu. Alhora us demanem que sol·liciteu els armariets de l’Hotel d’Entitats si és que els necessiteu pel proper curs. Teniu fins al 8 de juliol!

Al final de la publicació us expliquem també de què es tracta el projecte de difusió de cartelleria, pel qual també trobareu aquí un formulari.

Actualització de dades

Recordem que els col·lectius que no actualitzeu les vostres dades no podreu seguir inscrits al Directori el proper curs perquè considerarem que el col·lectiu en qüestió ha deixat d’estar actiu. El tràmit de l’actualització de dades permet mantenir un registre fidel a la realitat del moviment associatiu a la universitat i alhora és un mirall de participació activa que es desenvolupa al Campus.

Mapa de participació

Us demanem també que empleneu al mateix formulari la informació relativa a les dades generals dels membres del col·lectiu per a poder elaborar el mapa de participació. Responent aquesta enquesta ens ajudeu a conèixer les característiques del teixit associatiu de la UAB (la seva composició, les facultats on son més actius, etc.) i a valorar la tasca dels col·lectius a la universitat.

Tant la renovació de dades com el mapa de participació es fan mitjançant la mateixa enquesta, i cal que respongueu totes les preguntes.

Formulari d’actualització 2022 + mapa de participació

Armariets curs 2022-2023

Obrim la sol·licitud d’armariets de l’Hotel d’Entitats pel curs vinent. Recordeu que les bases per disposar-ne son:

  • Emplenar el formulari fins al 8 de juliol.
  • La cessió d’ús dels armariets serà entre el 15 de setembre de 2022 i el 15 de juliol de 2023.
  • L’adjudicació de l’ús dels armariets serà en funció del compliment de les condicions d’ús durant el curs anterior (2021-2022), de l’ordre d’arribada de les sol·licituds, de les necessitats d’emmagatzematge dels col·lectius i de la trajectòria i consolidació del col·lectiu a la UAB.

Formulari de sol·licitud d’armariets – curs 2022-2023

Projecte de difusió a l’edifici de l’Hotel d’Entitats

Aprofitem la llista de formularis per adjuntar-vos un que té a veure amb un projecte que fa temps que es comenta per les Assemblees d’elDirectori. Alguns col·lectius van proposar que els antics cartells de pel·lícules que es troben a la planta superior de l’edifici de l’Hotel d’Entitats (també conegut com l’edifici del bar de la Cívica) es substituïssin per imatges, informació, pòsters… del teixit associatiu de la UAB. Ens va semblar una bona proposta perquè els col·lectius de la Universitat tinguin més oportunitats per mostrar-se a l’espai públic universitari 🙂

Si al vostre col·lectiu li agradaria formar part d’aquesta iniciativa només cal que empleneu el següent formulari. Al setembre ens posarem amb tot.

Sol·licitud de participació al projecte de difusió de l’edifici Hotel d’Entitats

Per qualsevol dubte podeu trucar al Centre de Recursos (tel. 935 81 31 05) o enviar un correu a suport.participacio@uab.cat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s