Molt d’orgull friki a la UAB… o no tant friki?

Hi posarem una mica d’ambientació al post amb el tema de la pel·lícula GhostBosters, és o no és friki? 😛

El 15 de juny vam poder celebrar el Dia de l’Orgull Friki a la Universitat!

Recordeu l’Orgull Friki del 2018? Llavors alguns col·lectius d’elDirectori també es van poder presentar a la Cívica. Ho recordem amb el post que vam fer per a l’edició d’aquell any.

Enguany hem celebrat un Orgull Friki a ple sol, amb unes temperatures poc amables per un ramen picant. Les cares ho diuen tot 😉

La jornada ha estat llarga però ha sortit de meravella, amb moltes persones apropant-se a la Fira i participant de les activitats. Hem tingut a Korean Club venent marxandatge, al CRUAB amb la seva ludoteca oberta, a Humans vs. Zombis fent survivals, als Gamers jugant al Mario Kart i al Club Asiàtic resistint al ramen picant!

Alhora, de 12 hores a 16 hores s’han succeït sessions de quinze minuts de Survivals d’Humans vs. Zombis i de la Random Play Dance de Korean. La veritat és que les altes temperatures no ens han aturat per matar zombis o ballar K-Pop, i això ja es pot considerar un èxit.

Ah, i la selectivitat ens ha aturat la música però gairebé que no en feia falta amb l’animació que ja teníem (l’Helena i el Roc de Dinamització, una canya amb el micro ;)).

Al torneig de Mario Kart

A les 13 hores Gamers UAB van començar amb el concurs de Mario Kart. S’ha de dir que l’activitat va tenir tan d’èxit d’inscripcions que gairebé ens hi poguéssim haver estat un parell d’hores més a la fira.

Seguint el programa, a les 14 hores hem aturat la resta d’activitats per a centrar l’atenció en el concurs de ramen picant que dinamitzava el Club Asiàtic. Més de vint persones han participat en la primera . Per a la segona vam comptar amb la participació exclusiva de Centaures UAB, que no és la primera vegada que es posen a prova amb el picant del Ramen Club!

Centaures UAB participant al concurs de ramen 7

Durant la jornada vam llençar una pregunta a alguns membres dels col·lectius representats en aquesta edició de l’Orgull Friki: què vol dir ser friki?

Certament les converses que vam encetar tenen com a resposta que alló friki ha canviat molt de fa una anys a l’actualitat, esdevenint una cultura que no és ni molt menys minoritària! Ser friki vol dir formar part d’una cultura que potser té més de trenta anys d’antiguitat i que recorre una gran varietat de productes audiovisuals que han creat moltes identitats al seu voltant. Per aquest motiu, un membre d’HvZ ens recomanava el vídeo que us adjuntem a continuació. Molt i molt interessant! (Una mica llarg, però ja que venen vacances podem aprofitar).

Fins el proper Orgull Friki… o no tant friki!

Un vídeo (una mica llarg :P) que ens ha recomanat un dels assistents a l’Orgull Friki

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s