Tocant el cel amb la ma: nova Diada Castellera

Aquest dijous 19 de maig, tot i la calor la colla Castellera de la UAB, Ganàpies, han celebrat la diada Castellera de Primavera. Aquesta diada ha set la primera en fer-se amb normalitat després de molt de temps de restriccions pel que totes ja sabem.

La jornada es va encetar amb un quinto davant del Centre de Recursos. Durant el joc van repartir un seguit de premis: samarretes, mocadors i baralles de cartes del col·lectiu, que, per cert, també tenim per La Botigueta. Feu-hi una ulladeta!

Després del quinto van traslladar-se cap a la Plaça del Coneixement, davant la Biblioteca d’Humanitats i van començar amb els primers pilars.

Com sempre, les diades se celebren entre diferents colles castelleres, que comparteixen una jornada de castells, tradició i festa. En aquesta ocasió varen ser Passerells (la colla del Tecnocampus) i Trempats (la colla de la Pompeu Fabra) els qui van venir a l’Autònoma.

Van estar muntant i desmuntant castells, amb els 2d7f com a estrella , fins les 19 hores de la tarda. El “post” castells es va celebrar al Rectorat. A partir d’aquí, el que va passar ja només ho saben ells/es! Potser caldrà fer-se Ganàpia per saber-ho 😉

Ens fa il·lusió recordar en aquesta publicació un vídeo de la Diada de Primavera de l’any 2016 on també van dur a terme un 2d7f (i pels que no hi entenem tant de castells, una pinya sobre una pinya i tres pisos de dues persones).

Ganàpies fent un 2d7f per la Diada del 2016

I ja que estem de records, pel Centre de Recursos hem trobat algunes imatges força antigues d’aquest col·lectiu, ja que porta gairebé tres dècades a la UAB. Ens diuen que potser per la foto hi és un dels fundadors de Ganàpies: el reconeixeu? 😮

Un imatge de la colla del que hem deduït parlant amb Ganàpies que devien ser els anys noranta, no us sembla?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s