Dues fires d’entitats en una setmana (primera part)

Aquesta setmana hem comptat amb la participació de diversos col·lectius d’elDirectori per a l’organització de dues fires consecutives: les Jornades Culturals Asiàtiques i la Fira de Sant Jordi.

Ambdues fires havien estat ajornades pel clima de la setmana passada i han tingut lloc entre el dimarts 26 i el dimecres 27 d’abril. Han comptat amb la participació d’un total de 16 col·lectius i entitats.

La Fira es va organitzar en quatre espais diferents. A l’espai de Raikantopinii s’hi va vendre menjar tailandès. Vam poder degustar un plat de curry, i de postres, llet rosa! Raikantopinii també va tenir un espai de jocs tradicionals tailandesos i va posar a prova els participants amb un quiz sobre cultura tailandesa.

Els de Korean també van vendre menjar típic coreà: kimbap, snacks i begudes (d’aquestes que ben bé no saps quin gust de fruita porten però que estan bons 😉 ). Aquest col·lectiu va preparar jocs tradicionals coreans, com el Cham Cham, entre d’altres.

Per part de l’Associació d’Estudiants Xinesos es van vendre gyozas i bubble tea (us sona el té amb boletes de goma a dins? Doncs aquest!). Alhora, van preparar una taula amb bijuteria xinesa que van posar a la venda, van organitzar un taller d’escriptura xinesa, van preparar jocs tradicionals i es van provar roba tradicional de la Xina. I semblava que s’ho passaven molt bé jugant al Kongzhu (un diàbolo xinès) i Jianzi (una cosa així com un bàdminton sense raquetes).

El Club Asiàtic ens va oferir alguns productes alimentaris de la Índia i va preparar un test QR sobre la cultura d’aquest immens país. A més, el seu grup de dibuix manga va retratar en directe als participants de la Fira que s’hi acostaven.

Hem preparat dos petits reportatges de cadascuna de les fires. Esperem que us agradin!

Una de les activitats que van tenir lloc a la Cívica va ser el Random Play Dance de Raikantopinii
Raikantopinii preparant la llet rosa tailandesa (una barreja de llet, xarop de maduixa i llet condensada)
El curry tailandès, també de Raikantopinii
L’Associació d’Estudiants Xinesos van preparar i vendre gyozas (o jiaozi)
També van vendre bijuteria xinesa!
Retrats a llapis
A càrrec del Club Asiàtic
Joc d’endevinalles que va preparar l’Associació d’Estudiants Xinesos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s