L’Assemblea Ecologista i l’Associació Gats Campus resistint la pluja!

Ahir 21 d’abril havíem de fer la nostra Fira de Sant Jordi però es va haver d’ajornar (la tindrem el proper dimecres 27!). Tanmateix, alguns col·lectius van decidir muntar una paradeta sota la pluja. En concret, Gats Campus i l’Assemblea Ecologista van tenir el seu espai.

L’Associació Gats Campus va portar llibres de segona mà, bosses, estoigs, i d’altres articles que varen vendre per a finançar les factures veterinàries dels gats que cuiden. Podreu tornar-les a trobar a la Fira de Sant Jordi de la setmana vinent per a ajudar una mica la seva tasca!

Deixem per aquí algunes imatges que han publicat al seu Instagram 🙂

En paral·lel, l’Assemblea Ecologista havia estat preparant per la Fira aliments reaprofitats per a fer una acció contra el malbaratament alimentari, i com que la Fira es va cancel·lar sobtadament, els havia d’aprofitar d’alguna manera.

Així, van decidir “donar en adopció” bròquils, taronges i pa a la comunitat de la UAB que passava per la Cívica. Els aliments els van recuperar de Mercavallès, amb un carretó i arribant-hi amb transport públic, ens van explicar. També es van coordinar amb un forn de pa per a recollir pa sobrant del dimecres anterior a la Fira.

Podeu veure les fotos de la paradeta i altres accions de l’Assemblea seguint-les també per Instagram.

Els falsos bròquils, les taronger i el pa contra el malbaratament

La propera setmana més paradetes de col·lectius, tant a les Jornades de Cultura Asiàtica com a la Fira de Sant Jordi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s