Un nou mural pel Centre de Recursos

Estem molt contentes d’anunciar que l’artista Clara Corax ens ha dissenyat i creat un mural per la paret de la sala principal del Centre de Recursos!

L’artista Clara Corax ha construit aquest disseny a partir del logotip de Dinamització Comunitària i s’ha basat en la idea de comunitat i de la xarxa associativa a la UAB.

El missatge que transmet amb el seu disseny és el de la construcció, entre tots els col·lectius, entitats, associacions i persones properes del que és Dinamització Comunitària. Sense cada peça de l’associacionisme universitari la nostra existència no seria possible!

Aprofitem per anunciar que properament des del Centre i la Unitat pensarem en com fer alguns canvis dins el Centre de Recursos perquè aquest sigui un espai al que li donem, entre tots els col·lectius, un ús més transversal i dinàmic. Les idees són benvingudes, des del Centre, l’Helena i la Maria ja en tenen algunes 🙂

Què us sembla tot plegat? Podeu dir-nos-ho per comentaris o enviar suggerències pels canals de comunicació habituals.

Per acabar, deixem un petit recull de les obres de la Clara a partir del seu perfil d’Instagram.

Li volem donar les gràcies per aquesta feinada i transmetre-li la nostra enhorabona perquè ens encanta com ha quedat el Centre!

Leave a Reply