Eleccions a la Coordinadora d’elDirectori 2022

Després de les eleccions del passat 2020, enguany tornem a celebrar les eleccions de la Coordinadora d’elDirectori durant els mesos d’abril i maig

La Coordinadora és l’òrgan de representació del teixit associatiu de la UAB i el formen 5 membres, cadascun dels quals té una responsabilitat determinada i ocupa un espai reservat al teixit associatiu de la UAB. La seva funció principal és fer d’altaveu de l’Assemblea d’elDirectori.

Les eleccions d’aquest proper maig constaran d’algunes modificacions respecte a les passades amb la intenció de simplificar els processos per tal de facilitar i fomentar la participació als col·lectius. El procediment a seguir serà el següent:

  1. El primer pas serà fer públic el Cens electoral, que el formaran els col·lectius inscrits al Directori. Així doncs, les persones interessades en presentar una candidatura hauran d’omplir el següent formulari per tal de que se les tinguin en consideració. Tot i que les candidatures son a títol individual, hauran d’estar avalades per un col·lectiu o associació.
  2. Un cop finalitzat el termini, es farà pública la proclamació definitiva de les candidatures.
  3. Tot seguit començarà el termini de la campanya electoral.
  4. Les eleccions seran en format telemàtic, mitjançant un formulari en línia durant els dies 9 i 10 de maig.
  5. Tenen dret a vot els col·lectius inscrits a elDirectori en el moment d’elaboració del cens electoral. La votació no és individual, sinó que el col·lectiu delega el seu vot a un dels membres com a representant. Els representants dels col·lectius hauran de signar un formulari per a corroborar que formen part d’un dels col·lectius inscrits a elDirectori.
  6. Les cinc candidatures més votades seran les que formaran part de la Coordinadora.  
  7. Un cop finalitzat el període de votació, es faran públics els resultats i hi haurà un dia per tal que es puguin fer esmenes i reclamacions abans que hi hagi la proclamació definitiva dels resultats.

El calendari electoral d’enguany serà el següent:

19 d’abrilConvocatòria d’eleccions i exposició pública del cens
20 d’abril al 27 d’abrilPresentació de candidatures
28 d’abrilPublicació de les candidatures
28 d’abril al 6 de maigCampanya electoral
9 i 10 de maigEleccions telemàtiques a la Coordinadora d’elDirectori
11 de maigPublicació de resultats provisionals i presentació d’esmenes
12 de maigProclamació dels resultats definitius

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s