[NOVA DATA] Viatge per Àsia a la Plaça Cívica

Ja tenim nova data per la Jornada Cultural Asiàtica: el 26 d’abril!

Abans de llegir, si voleu gaudir de la cultura asiàtica des de la UAB, guardeu-vos la data: 26 d’abril, a la Plaça Cívica!
El proper dimarts 26 d’abril, l’Associació d’Estudiants Xinesos, Korean Club UAB, Raikantopiini Club, el Club Asiàtic de la UAB i Unitat de Dinamització Comunitària, ompliran la Plaça Cívica amb activitats, música i menjar tradicionals de Xina, Corea, Tailàndia i l’Índia.

La jornada girarà al voltant d’un viatge per quatre països del continent asiàtic on es podran fer activitats, tastar menjar, veure les danses tradicionals d’alguns d’aquests països o jugar als seus jocs tradicionals. Les persones que participin de les jornades tindran un “passaport” i si visiten els 4 països rebran una Tote Bag de la UAB.

Els fanalets travessaran la Índia i arribaran a Tailàndia, països representats a les Jornades pels diferents col·lectius.

Com podeu veure en el programa, cadascun dels quatre col·lectius disposarà d’un espai a la Plaça Cívica en representació de la Xina, Corea, la Índia i Tailàndia, els països escollits per a aquesta ocasió.

A les paradetes s’hi podrà comprar menjar tradicional de cada país (kimpab coreà, gyozas xinesos, llet rosa tailandesa…) i alhora, es podrà practicar l’escriptura xinesa, jugar a jocs tradicionals coreans i tailandesos, o posar a prova el que sabeu sobre algun país de la regió 😉

En col·laboració amb la Unitat de Dinamització Comunitària, els col·lectius també han convidat al Nupura International Centre of Performing Arts, per a gaudir de danses tradicionals índies, i a l’Institut Confuci de Barcelona, per a veure la tradicional Dansa del Drac (amb la participació, un cop més, del drac que es passeja per Barcelona quan se celebra l’Any Nou Xinès!).

Totes les activitats tindran lloc entre les 12 h i les 16 h del dia 29 de març a la Plaça Cívica. Us deixem per aquí el cartell de la Jornada i el programa per ampliar informació i perquè pogueu difondre l’activitat. Us hi esperem!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s