[Canvi de data] Tràiler del “Survival Zombie” amb HvZ!

Anoteu-vos la data perquè Humans vs Zombies organitza el primer Survival des de temps pandèmics el proper divendres 18 de març. L’activitat estava convocada pel divendres 11 però s’ha hagut de posposar per motius meteorològics.

Cartell proporcionat per HvZ UAB

L’últim que van celebrar va ser el 8 de març de 2019. El que el que van organitzar pel 13 de març de 2020 es va haver de cancel·lar pel que ja podem imaginar.

Survival Zombie del 2019 (imatge de l’instagram @hvz_uab)

Els dies previs al Survival, els organitzadors han fixat paradetes a la Cívica per a explicar a la gent del campus en què consisteix aquesta activitat, a la que qualsevol pot apuntar-se lliurement. Normalment, m’expliquen, la major part de les persones que s’apunten a les activitats d’HvZ son de primer de carrera. Però al col·lectiu hi ha estudiants de tots els cursos i graus.

Per posar una mica de context, Humans vs Zombies va nèixer com a col·lectiu d’elDirectori al 2012, inspirats en el Humans vs Zombies nord-americà, nascut en primer lloc al Goucher College (Baltimore, Maryland) l’any 2005. Des dels Estats Units, el joc s’ha estès arreu del món i va arribar a la universitat gràcies al Club de Rol, quan encara es trobaven a la Facultat de Ciències. Allà, les persecucions acabaven en més d’un bon entrebanc per les escales de la facultat 😉

Des de 2012, HvZ UAB ha basat la seva activitat en dos esdeveniments, el Survival i les Edicions. Aquestes últimes consisteixen en mantenir el joc pel campus durant tot un mes, que sempre acostuma a ser a l’octubre (aquest no ha pogut ser, però). En aquestes dues activitats s’hi han arribat a inscriure més de mil persones, m’expliquen HvZ, i a participar dues-centes.

Com ens podem imaginar si ens sona The Walking Dead, aquest és un joc en el que uns personatges, els zombies, han de caçar i convertir en zombies als personatges humans. A la versió de la UAB es comença amb quatre autèntics zombies que inicien la persecució. A partir d’aquest moment, cada cop més humans es converteixen en zombis, a menys que no ho puguin evitar lluitant.

No podem dir que HvZ no sigui un esport de risc, tot i així, us convidem a participar-hi el proper 11 de març 😉

A continuació us compartim el tràiler que ha publicat el col·lectiu a les seves xarxes socials:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s