Reactivem l’Aparador i la Botigueta

L’Aparador és un dels projectes que duem a terme des del Centre de Recursos per a mostrar col·lectius i accions del teixit associatiu universitari

Els primers aparadors es van muntar durant el curs 2018-2019, en els que vam tenir mostres de l’Hortet, SinVer, Club Alpí, Centaures, l’Atelier, El Musell o Tecno UAB.

Després d’uns mesos amb el projecte aturat tornem amb un nou aparador, aquest cop sobre La Botigueta del Centre!

Com veieu a les imatges, dins La Botigueta tenim material de cinc col·lectius ara per ara.

La Botigueta busca reactivar-se oferint la possibilitat a qualsevol col·lectiu de vendre el seu marxandatge a través d’aquest espai. El seu funcionament és ben senzill, i mentre que els col·lectius gestionen la compra-venda dels seus articles, des del Centre de Recursos guardem aquests productes i els donem un cop la compra ha estat confirmada.

D’aquesta manera, podem oferir un espai virtual i físic per a facilitar als col·lectius la venda de merxandatge.

Alguns dels articles que hi havia a la Botigueta fins ara eren les samarretes de Doctorands Bioquímica-Doctorands en Lluita, així com les bosses i també samarretes d’AEP amb missatges reivindicatius.

A l’aparador també hem exposat les samarretes i dessuadores que tenen a la venda Ganàpies i Centaures. Alguns membres dels col·lectius han vingut expressament al Centre per a lluir-les en aquest post 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s