GAMERS i la primera lliga de League of Legends

L’últim que vam escriure sobre Gamers va ser per la celebració dels seus cinc anys el desembre passat. Tornem a escriure sobre el col·lectiu ara que es troben organitzant una primera lliga de LoL. Espera, espera… LoL?

Per les persones que estan certament al marge del món gamer (és possible que qui escriu s’hi inclogui ;)) el LoL no és sempre laughing out loud, a vegades és League of Legends!

League of Legends és un joc d’estratègia per equips en el que dos equips de cinc jugadors s’enfronten per a veure qui destrueix abans la base de l’altre. Aquest és un dels videojocs més famosos de la branca dels MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) que compta amb molts reconeixements i premis.

Deixant el bàndol dels perdedors que no sabríem guanyar una partida de LoL per ser massa novells, tornem a parlar de Gamers.

Va ser arran de la proposta d’un membre del col·lectiu que Gamers es van decidir per organitzar el torneig més llarg que han fet mai: començarà el dilluns 14 de febrer i no veurem la final fins al juny.

La Lliga reuneix a 15 equips dels quals en quedaran quatre per a la final. Tots aquests equips jugaran durant el cap de setmana i algunes d’aquestes partides seran retransmeses pel Twitch de Gamers UAB.

A la foto, alguns membres de Gamers jugant i comentant una partida de LoL. Imatge proporcionada per Gamers UAB.

Per últim, però no menys important, tenen pensat organitzar una Tech Party de League of Legends entre finals d’abril i principis de maig a la Facultat d’Enginyeria.

Altre cop, peu de pàgina: la Tech Party UAB és un punt de trobada entre aficionats i professionals dels videojocs interessats en les noves tecnologies, la innovació i les xarxes socials a la Facultat d’Enginyeria de la UAB.

La Tech Party UAB del 2018. Imatge proporcionada per Gamers UAB.

Recordeu seguir el col·lectiu per les seves xarxes socials per saber com avança el torneig si és del vostre interès el món de League of Legends o si, simplement, sou aficionats al món gamer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s