Els International Welcome Days i els col·lectius de la UAB

La setmana vinent, entre el 7 i 12 de febrer, tenen lloc les edicions d’enguany dels International Welcome Days, uns dies de benvinguda als estudiants internacionals que arriben a la UAB.  

Aquesta benvinguda es farà amb un seguit d’activitats, tallers i xerrades que es relacionen amb la UAB, moltes de les quals seran organitzades per les entitats del Directori! 

Recordem que cal inscriure’s a cada activitat i que no és necessari ser estudiant d’Erasmus per afegir-s’hi, tota la comunitat és convidada a participar!

El primer col·lectiu uaber que iniciarà les jornades és Korean Club, que convoca les estudiants d’intercanvi a una ruta per Barcelona el dilluns. El punt de trobada serà la Plaça Cívica, a les 16 hores.

Ganàpies organitzen una activitat dimarts a les 14 hores, a la Plaça Cívica, per a donar a conèixer els castells i per a muntar un pilar amb qui s’animi 😉

  • Seguiu aquest enllaç per inscriure-us a l’activitat de Ganàpies

També dimarts, a les 15:30 hores, ESN (Erasmus Student Network) presentarà el col·lectiu a la Sala de Cinema del campus.

Per altra banda, dimecres podreu trobar el Col·lectiu d’Estudiants Xinesos i el recentment creat Club Asiàtic a la Plaça Cívica, donant-se a conèixer.

Dijous, Swing UAB ens porta una masterclass de la seva disciplina a les 10 hores a la Plaça Cívica.

El dijous també ESN ens torna a portar una activitat de descoberta del campus de la UAB. Serà a les 15 hores des de la Plaça Cívica.

Els últims dos col·lectius en organitzar activitats son, per una banda, l’Hortet de la UAB, amb una passejada fins a l’hort el divendres a les 13 hores, per l’altra, el Club de Rol, que ens conviden a les Nits Lúdiques d’aquest mes a partir de les 17 hores a l’Hotel d’Entitats.

La Universitat ha organitzat altres activitats per a aquests dies, a càrrec de Cultura en Viu, la Fundació Autònoma Universitària, l’Observatori per la Igualtat o el PIUNE. Si us interessa saber més d’aquestes propostes seguiu el primer enllaç de l’entrada per informar-vos-en més.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s