Any nou, nous col·lectius a elDirectori: el Club Asiàtic

El Directori de col·lectius de l’Autònoma s’amplia, aquest cop, amb un nou col·lectiu de cultura asiàtica que seguirà la trajectòria del Ramen Club . Encara no tenen el nom d’allò més clar, però el que sí saben del cert és que volen incloure sota el seu nom tota la diversitat de propostes culturals que tinguin a veure amb les tradicions asiàtiques.

No és poca cosa parlar de la cultura asiàtica quan Àsia son més de 44 mil quilòmetres quadrats i més de 50 països!

Els primers membres del Club, com la Goya i en Pol, estudien la llengua i la cultura xineses, però voldrien que quasevol proposta que vingui de qualsevol regió asiàtica formi part de les activitats del club. Per aquest motiu, el seu nom: Club Asiàtic de la UAB!

Us presentem aquests primers integrants, ambdòs de la Facultat de Traducció i Interpretació, amb un vídeo. Cal dir que els bloopers son d’allò més naturals 😉

La Goya i en Pol, davant la Facultat de Traducció i Interpretació

El Club Asiàtic ja est planteja algunes activitats com tallers de cal·ligrafia i pintura xinesa, un concurs de ramen picant (seguint l’estela del Ramen Club), la cel·lebració de l’any nou xinès i el festival de la primavera, així com la projecció de pel·lícules o l’intercanvi lingüístic amb estudiants estrangers.

Potser, fins i tot, veurem algunes col·laboracions amb el Chinese Student Union, el Korean Club, o d’altres col·lectius amb l’objectiu de representar la cultura asiàtica d’una manera àmplia.

Molta sort amb l’inici de temporada, Club Asiàtic!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s