Inscripció Fira d’Entitats i Serveis 2021

Torna la fira d’Entitats i Serveis a la UAB.

El pròxim 4 de novembre celebrarem la fira d’Entitats i Serveis a la plaça cívica entre les 13.00h i les 16.30h.

A causa de la no presencialitat dels dos cursos anteriors i la impossibilitat d’organitzar aquest tipus d’activitats la fira d’aquest any s’espera amb molta il·lusió per tota la comunitat universitària. El pròxim 4 de novembre serà el primer dia en què els col·lectius d’estudiants tornin a reunir-se i participar conjuntament.

En la fira podreu fer promoció de les vostres activitats dins la universitat en un ambient agradable i acollidor. És un moment idoni per fer xarxa i donar-vos a conèixer a la comunitat.

Totes les associacions inscrites a elDirectori que participin en la fira tindran a la seva disposició una carpa amb una taula i dues cadires. Dins de la carpa només podran haver-hi dos representants del col·lectiu que es poden anar rotant entre tots els integrants del grup.

Per tal de mantenir la seguretat a la fira aquesta tindrà lloc a un espai delimitat amb aforament controlat. Per descomptat, la mascareta serà obligatòria així com la distància de seguretat.

Si sou un col·lectiu que forma part de elDirectori i voleu participar en la fira teniu temps fins al dijous 28 d’octubre a les 24.00h per fer la sol·licitud d’inscripció obligatòria al següent formulari: https://forms.gle/hc1PhPNQkYNKvF4z5

Si necessiteu més informació podeu trobar-nos a les xarxes i al correu info.participacio@uab.cat.

Us esperem amb moltes ganes i il·lusió el pròxim 4 de novembre!

Leave a Reply