Torna la #LawPracticeSchool de Jóvenes Juristas

Jóvenes Juristas organitza una nova edició en línia (i l’última en aquest format) de la Law Practice School, un campus que acosta la realitat de la professió jurídica als estudiants de grau i màster, i als professionals novells. És el primer curs del país que dóna l’oportunitat als alumnes de viure el seu primer judici o d’estar en una jornada de teletreball en una de les empreses més importants del sector: Cuatrecasas.

Aquesta edició serà del 26 al 31 de juliol, uns dies en els quals hi haurà classes magistrals, conferències, assajos i molt més. Destaquen les ponències de professionals del dret jove emmarcades en la macro-ponència “Kill your idols”, on explicaran els seus errors i defectes en la seva carrera professional i com han arribat fins on són. També hi haurà una sessió sobre xarxes socials amb tot d’influenciadors del sector.

Com a novetat d’aquest any, en la jornada de simulació, l’organització ha afegit un grup de mediació amb simulacions coordinades per l’Institut de Mediació Integral de Barcelona. A més, l’edició tancarà amb un concert de clausura a càrrec de Flashy Ice Cream que, segons el col·lectiu, “demostrará una vez más que esto no va solo de Derecho: va de demostrar todo lo que puedes hacer por ti mism@ en esta vida si te lo planteas”.  

El preu d’aquest curs són 70 € i inclou accés a les 6 jornades, un total de 40 h de campus. Cal matricular-se en aquest enllaç i podeu consultar tot el programa sencer en aquesta pàgina.

Si voleu més informació sobre la #LawPracticeSchool, podeu contactar amb el col·lectiu a través del correu o les seves xarxes o revisar la seva web:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s